Home > News > Razpis Gospodarske zbornice Slovenije

Razpis Gospodarske zbornice Slovenije

Date: 27. 1. 2012
Source: News for staff and all students
Razpis za zbiranje prijav za podelitev priznanj in diplom inovacijam na območju GZS Zbornice osrednjeslovenske regije za leto 2011
Gospodarska zbornica Slovenije,  Zbornica osrednjeslovenske regije, tudi v letošnjem letu nadaljuje s projektom Podelitve priznanj in diplom inovacijam v regiji. Cilj projekta je uveljavljanje inovacijske dejavnosti kot gibala trajnostnega razvoja gospodarstva in pospeševanje podjetništva. S tem namenom smo objavili Razpis za zbiranje prijav za podelitev priznanj in diplom inovacijam na območju GZS Zbornice osrednjeslovenske regije za leto 2011.
Razpis lahko preberete na naši spletni strani: http://www.gzs.si/slo/regije/zbornica_osrednjeslovenske_regije/56709 , kjer je na voljo razpisna dokumentacija - pravilnik o podeljevanju nagrad in smernice za prijavo.
Rok za oddajo prijav na razpis je 2.4.2012.
Februarja bomo organizirali pripravljalne delavnice za prijavo na razpis, na katerih bomo v sodelovanju z Uradom RS za intelektualno lastnino predstavili tudi osnove o blagovnih znamkah. Termini in druge informacije o delavnicah bodo objavljene na naši spletni strani.  

Lepo vas pozdravljamo,

GZS Zbornica osrednjeslovenske regije