Home > News > GEN-I d.o.o.

GEN-I d.o.o.

Date: 28. 2. 2012
Source: Job board
išče sodelavca IT za podporo prodaji (m/ž)

GEN-I je hitrorastoča poslovna skupina, dejavna v širšem evropskem prostoru na področju trgovanja in prodaje električne energije. Predstavlja jo ustvarjalen, mlad, samoiniciativen in izjemno zavzet kolektiv. Za dosego naših smelo zastavljenih ciljev v našo sredino vabimo kandidate, ki ustrezajo spodaj opisanemu profilu.

Od vas pričakujemo: i) univerzitetno ali visokošolsko izobrazbo računalniške, tehnične ali naravoslovne usmeritve; ii) vsaj dve leti zahtevnih delovnih izkušenj na področju načrtovanja programskih rešitev in programiranja; iii) dobro poznavanje podatkovnih baz; iv) dobro poznavanje programerskih tehnik (PHP, JavaScript, XHTML/HTML5, CSS, VBA, .NET, Matlab, TSQL); v) poznavanje poslovnih procesov s področja prodaje; vi) logično-analitične sposobnosti in sposobnost celostnega reševanja kompleksnih problemov; vii) kreativnost, veselje do dela v skupini in spoznavanja novih tehnologij in poslovnih procesov; ter viii) aktivno znanje angleškega jezika.

Odgovorni boste predvsem za: i) delo na področju razvojnega inženiringa za programsko opremo; ii) izvajanje IT projektov za podporo prodaji električne energije, in sicer za analizo poslovnih procesov, načrtovanje programskih rešitev, izvedbo in nadzor nad izvedbo programskih rešitev; ter iii) nudenje specifične vsebinske pomoči uporabnikom posameznih sistemov.

Nudimo vam: i) delo v dinamičnem delovnem okolju, ki bo obogatilo vašo karierno pot ter ii) delo z zavzetim in kohezivnim kolektivom.

Delo se opravlja na sedežu organizacijske enote GEN-I, d.o.o. v Novi Gorici in v Ljubljani. Delovno razmerje se sklepa s polnim delovnim časom za določen čas s kasnejšo možnostjo zaposlitve za nedoločen čas. 

Če izpolnjujete razpisne pogoje in vas zanima delo v prodornem kolektivu, vas vljudno vabimo, da svojo prijavo z življenjepisom v slovenskem in angleškem jeziku posredujete po elektronski pošti na naslov zaposlitev@gen-i.si. Vaše prijave pričakujemo do vključno 9. 3. 2012.