Home > News > Razpis »I3 ideja, invencija, inovacija«

Razpis »I3 ideja, invencija, inovacija«

Date: 10. 4. 2012
Source: News from Office of the Dean for staff and students
GZS Zbornica osrednjeslovenske regije Ljubljana skupaj z Mladimi projektnimi managerji (MPM LJ) vabi mlade in kreativne posameznike ali skupine.
Spoštovani,

GZS Zbornica osrednjeslovenske regije Ljubljana skupaj z Mladimi projektnimi managerji (MPM LJ) vabi mlade in kreativne posameznike ali skupine, da predstavijo svoje zamisli ali rešitve na razpisu »I3 ideja, invencija, inovacija«. Razpis bo mladim in kreativnim ponudil priložnost, da se s svojimi odličnimi in inovativnimi idejami predstavijo slovenski gospodarski javnosti, se na Gospodarskem razstavišču srečajo s podjetniki in inovatorji, to pa je priložnost, ki je lahko izjemnega pomena za karierno prihodnost mladih.

Na razpis »I3 ideja, invencija, inovacija« (razpisni pogoji so opisani v priponki) se je potrebno prijaviti najkasneje do 23. aprila 2012 na elektronski naslov mojca.pavlic@gzs.si. S svojimi inovativnimi idejami se lahko prijavijo študentska/mladinska društva ali mladi posamezniki (stari največ 27 let). Vsako formalno/neformalno društvo ali posameznik kot nosilec lahko pošlje le eno prijavo, lahko pa sodeluje kot soavtor pri največ treh prijavah.

Več informacij lahko najdete na spletni strani http://www.facebook.com/events/403786166317537/, morebitna dodatna vprašanja pa lahko naslovite na elektronski naslov i3@mpm.si.

 

GZS Zbornica osrednjeslovenske regije, Marta Turk, predsednica UO ZOR

in

Sekcija Mladih projektnih managerjev Ljubljana