Home > News > JUB d.d.

JUB d.d.

Date: 9. 9. 2008
Source: Job board
objavlja prosta delovna mesta za raziskovalce

Ste pripravljeni sprejeti izziv v enem izmed najuspešnejših slovenskih podjetij na področju kemijske industrije? Dejavnost skupine JUB je razvoj, proizvodnja in trženje storitev ter izdelkov s področja disperzijskih barv, barv za les in kovino, izravnalnih in fugirnih mas, gradbenih lepil, ometov, sistemov sanacije fasad ter sistemov toplotne izolacije. Pomemben izziv za skupino JUB je razvojno tehnološko delo in povečanje učinkovitosti poslovanja z informatizacijo in avtomatizacijo poslovnih procesov. Pri tem nam je v veliko pomoč sodobna informacijska tehnologija.

K sodelovanju vabimo mlade strokovnjake s področja računalništva in informatike, strojništva–energetike in uporabne fizike. zbranim kandidatom nudimo: i) visok nivo pogojev za izvajanje raziskovanega in razvojnega dela, ii) stimulativno plačilo, iii) prijetno delovno okolje, iv) možnosti za izobraževanje in v) možnosti napredovanja.

Izziv za računalničarje/informatike se ponuja na področjih prenove in informatizacije poslovnih procesov, razvoja sodobnih spletnih in namiznih aplikacij, razvoja algoritmov za optimizacijo proizvodnje, zalog in logistike, podatkovnih skladišč in poslovne inteligence avtomatizacije proizvodnih linij in optimizacije strežniškega okolja in mrežne infrastrukture.

Izziv za strojnike-energetike in fizike se ponuja na področjih razvojnega dela na področju novih fasadnih toplotnoizolacijskih sistemov s ciljem činkovite rabe energije in koristne izrabe v fasadi akumulirane toplotne energije in razvoja fasadnih fotovoltaičnih in drugih inovativnih sistemov.

Na objavljena delovna mesta se lahko prijavijo kandidati, ki izpolnjujejo naslednje pogoje: i) so bili v zadnjih 3 mesecih vsaj eno leto zaposleni na univerzi ali inštitutu in imajo ridobljen znanstveni naziv (magisterij ali doktorat); v kolikor so v fazi pridobitve le-tega in bodo izbrani, naj naknadno priložijo dokazilo o pozitivni oceni znanstvenega dela, ii) aktivno znanje vsaj enega tujega jezika in iii) samostojnost in samoiniciativnost pri delu.

Z izbranimi sodelavci bomo po preteku uspešne poskusne dobe sklenili zaposlitev za nedoločen čas. Če vas zanima delo v tehnološko naprednem in v rast usmerjenem podjetju, vas vabimo, da do 16. 9. 2008 pošljete vaš življenjepis z vsemi potrebnimi kontaktnimi podatki in opisom dosedanjih raziskovalnih projektov na e-naslov it.jobs@jub-h.si ali na naslov JUB-H družba za upravljanje in financiranje d.d., Dol pri Ljubljani 28, SI 1262 Dol pri Ljubljani; tel. +386 (1) 5884 338, fax +386 (1) 5884 251.