Home > News > Brezplačen Cisco CCNA tečaj

Brezplačen Cisco CCNA tečaj

Date: 5. 5. 2010
Source: Computing center news for students
Brezplačen 14-dnevni Cisco CCNA tečaj za študente.

Podjetje NIL vabi študente na BREZPLAČNO izobraževanje za pridobitev industrijske certifikacije Cisco Certified Network Associate (CCNA).

Certifikacija CCNA predstavlja prvo stopnjo v certifikacijskem programu Cisco Career Certifications in potrjuje temeljno usposobljenost inženirja na področju medomrežnega povezovanja. Program CCNA celovito podaja osnove sodobnih omrežnih tehnologij na področju lokalnih in prostranih omrežij, preklapljanja in usmerjanja.

Program CCNA obsega dva tečaja iz družine Interconnecting Cisco Network Devices (ICND1 in ICND2), ki študentom nudita teoretično znanje in praktične veščine, potrebne za pridobitev certifikacije CCNA. Študenti prejmejo učno gradivo prvega tečaja (ICND1) v elektronski obliki, kot e-učenje (e-learning). Za učenje je potreben le spletni pregledovalnik. Pridobljeno znanje študenti še dodatno utrjujejo s praktičnim delom na Nilovi laboratorijski opremi, prav tako preko interneta (Remote Labs). Drugi tečaj (ICND2) pa se izvaja kot 5-dnevni tečaj, ki ga vodi inštruktor v NIL-ovem šolskem centru v Ljubljani.

Dostop do prvega dela tečaja (ICND1) bodo tečajniki prejeli najpozneje do 25. septembra 2010. Drugi del tečaja (ICND2) bo potekal v NIL-ovem šolskem centru v Ljubljani, od 4. do 8. oktobra 2010, in bo za študente brezplačen.

Rok za prijavo je 15. maj 2010. Prijavnica in več informacij je dostopnih na spletnih straneh www.nil.com/studenti.