Home > News > Prumaro d.o.o.

Prumaro d.o.o.

Date: 23. 7. 2012
Source: Job board
razpisuje prosto delovno mesto razvojnega inženirja - programerja, vodja projekta (m/ž)

V podjetju Prumaro d.o.o. združujemo mlad, ambiciozen kolektiv z veliko skupnimi interesi in aktivnostmi. Našo primarno dejavnost predstavlja razvoj digitalnega oglaševanja tako na nivoju razvoja strojne kot programske opreme in upravljanju mrež pri nas in v tujini. Javnosti smo znani po aplikaciji - implementaciji sistema (GEM) na prevozu javnega potniškega prometa v Ljubljani na avtobusih LPP, v zadnjem času pa se širimo tudi v tujino, predvsem v Vzhodno Evropo. Več informacij o samem podjetju najdete na spletni strani www.gem.si.

V naše vrste vabimo novo sodelavko oz. sodelavca za opravljanje sledečih nalog: i) administriranje obstoječe platforme; ii) izdelava oz. programiranje novih funkcionalnosti; iii) sodelovanje z ostalo ekipo in prenašanje znanja na ostale zaposlene; iv) sledenje in krepitev razvojnih procesov; ter v) spremljanje in implementacija najnovejših trendov.

Za uspešno opravljanje delovnih nalog so nujno potrebna sledeča znanja: i) dobro poznavanje operacijskih sistemov (Linux, Windows); ii) izkušnje na področju izdelave spletnih aplikacij, delo z bazami podatkov in ostalimi spletnimi tehnologijami; iii) dobro poznavanje/izkušnje pri razvoju aplikacij (Ruby, ROR); iv) dobro poznavanje dela in uporabe podatkovnih baz: MySQL; v) dobro znanje angleščine, tako ustno kot tudi pisno; vi) VI. ali VII. stopnja izobrazbe (zaželena diploma iz področij elektrotehnike, računalništva, informatike, ni pa nujen predpogoj, štejejo predvsem zgoraj naštete izkušnje in poznavanje aplikacij ter operacijskih sistemov); ter vii) formalne delovne izkušnje niso pogoj, je pa dobrodošlo, če jih kandidat/ka ima.

Če imate veselje do ustvarjanja, programiranja in učenja novih tehnologij; ii) ste odgovorni in usmerjeni k izpolnitvi zastavljenih nalog v dogovorjenih rokih; iii) ste splošno razgledani in samostojni pri reševanju tehničnih problemov; iv) se dobro znajdete v delu v skupini in znate organizirati projektno delo; v) ste natančni in dosledni; ter vii) ste samoiniciativni, potem ste pravi za nas!

Nudimo i) veliko možnosti za pridobivanje novih znanj in lastni razvoj; ii) v prostem času koriščenje športnih kapacitet ter obiskovanje kulturnih prireditev; iii) delo v uspešnem, ambicioznem podjetju, ki je v stalnem razvoju in porastu; vi) delo v mladem kolektivu, ki ceni nove ideje in nenehne izboljšave; ter v) stimulativno fiksno in variabilno plačilo.

Pričetek dela: takoj oz. najkasneje s 1. 8. 2012. Z izbranim kandidatom oz. kandidatko bomo sklenili pogodbo za določen čas in ob obojestranskem zadovoljstvu po preteku le-te za nedoločen čas.

V kolikor vas opisano delo zanima, nam ponudbo posredujte na elektronski naslov zaposlitev@gem.si do ponedeljka, 30. 7. 2012. Ponudba naj vsebuje priponki v MS Office Word formatu: i) življenjepis z dokazili o dosedanjem delu in referencah; ter ii) spremno pismo, dolgo največ 1 stran, iz katerega mora biti razvidno tudi vaše znanje oz. izkušnje z aplikacijo RoR.

V polje zadeva obvezno vpišite »Ponudba za prosto delovno mesto – Razvojni inženir«.