Home > News > Workshop on assembling of superstructures in soft matter

Workshop on assembling of superstructures in soft matter

Date: 26. 9. 2012
Source: Physics meetings
11. - 13. 10. 2012, Klub Cankarjevega doma, Cankarjev dom, Ljubljana
Skupina za fiziko mehkih snovi z IJS in FMF UL organiziramo mini konferenco Workshop on assembling of superstructures in soft matter, ki bo 11. - 13. oktobra v Klubu Cankarjevega doma v Ljubljani. Povabili smo nabor znanih, uveljavljenih predavateljev, konferenca bo zaključek naše 4-letne evropske raziskovalne mreže HIERARCHY, osrednji cilj pa je tudi ograditi in določiti prihodnje izzive raziskav na tem področju fizike urejenih mehkih snovi.

Konferenca je odprta za vse udeležence in prav vljudno ste vabljeni, da se je udeležite. Plačilo udeležbe na konferenci je za vse sprejete udeležence (ki niso člani HIERARCHY) krito s strani naše mreže. Prijavite se z elektronsko pošto na hierarchy2012@ijs.si z naslednjimi podatki: ime, priimek, institucija, polni naslov, akademski naslov in vaš kontaktni email.

Posebej ste vabljeni tudi študentje višjih letnikov, ki se pravtako obvezno prijavite po elektronski pošti, saj je število prostih mest omejeno. (Na fakulteti sva za več informacij na voljo M. Ravnik in S. Žumer.)

Več informacij je na konferenčni spletni strani http://www.softmatter.si/hierarchy2012/ ali pa po elektronski pošti hierarchy2012@ijs.si.