Home > News > Horizont

Horizont

Date: 6. 3. 2018
Source: Job board
Inštruktor matematike (študentsko delo ali redna zaposlitev, rok za prijavo 14. marec 2018)
Horizont, največji slovenski učni center za inštrukcije, povečuje svojo ekipo. Za poučevanje matematike vabijo k sodelovanju novega inštruktorja ali inštruktorico matematike.

Če imaš rad matematiko in prenašanje znanja na mlajše, poleg tega pa bi rad preizkusil veščine, ki si jih pridobil tekom študija, potem te vabimo v kolektiv mladih kompetentnih inštruktorjev.

Na delovnem mestu inštruktor matematike poučuješ osnovnošolce, srednješolce in gimnazijce. Učna pomoč jim pomaga streti marsikateri matematični oreh. Inštrukcije matematike pa opravljaš tudi za študente, ki se morajo prebiti skozi snov matematike.

V Horizont inštrukcijah imamo večinoma popoldanski delovni čas, saj ima takrat največ ljudi čas za učenje. Urnik je prilagodljiv.

Če si študent ali absolvent, te lahko zaposlimo preko študentskega servisa. Študentska praksa je odlična priložnost za nabiranje neprecenljivih izkušenj, še posebej, če si študent na pedagoškem programu, in je priložnost za kasnejšo redno zaposlitev. Pri delu dobiš obširen vpogled v šolski sistem, hkrati pa se spoznaš tudi z različnimi metodami poučevanja. Uvajanje v delo poteka pod mentorstvom.

Če si že diplomiral, ponujamo redno zaposlitev za določen čas.

Ostali pogoji:
  • nekaj izkušenj s poučevanjem;
  • smisel za poučevanje;
  • poznavanje osnovnošolskih in gimnazijskih učnih vsebin;
  • predhodno se opravlja testiranje iz matematike.

Javijo se lahko tudi kandidati, ki ustrezajo pogojem javnih povabil Trajno zaposlovanje mladih, Zaposli.me, Delovni preizkus ali Usposabljanje na delovnem mestu.

Prijave s priloženim CV-jem sprejemamo na info@instrukcijehorizont.si. Več informacij o prostem delovnem mestu najdete na naši spletni strani strani https://www.instrukcijehorizont.si/instrukcije/ pod zavihkom zaposlitev.

Kontaktna oseba: Petra Jereb Lovšin ali Tomaž Treven