Renishaw

Date of publication: 11. 10. 2021
Job board
ASIC testni inženir (m/ž) (redna zaposlitev, rok za prijavo 10. november 2021)

Razpisujemo prosto delovno mesto ASIC testni inženir (m/ž).

Od vas pričakujemo:

najmanj univerzitetno izobrazbo elektrotehnične oziroma druge tehnične smeri, znanja s področja načrtovanja, upravljajnja in vzdrževanja testne opreme, znanja s področja vodenja projektov, odlično znanje angleškega jezika, delovne izkušnje s področja dela so zaželene, vendar niso pogoj.

Posebne kompetence in zahteve:

sposobnost samostojnega dela in proaktivnega prevzemanja odgovornosti, vestnost, natančnost in zanesljivost pri delu, samoiniciativnost in kreativnost pri delu, pozitiven odnos do sodelavcev ter pripadnost družbi.

Vaše naloge bodo:

testiranje in karakterizacija integriranih vezij ASIC v začetni stopnji ocenjevanja projekta, podpora in razvoj testiranja produkcije integriranih vezij ASIC, razvoj programov za testiranje, vzpostavitev in vzdrževanje testne opreme, delo z razvojno skupino pri vzpostavitvi strategij testiranja v fazi projektiranja, spremljanje področja razvoja merilnih sistemov.

Nudimo vam:

možnost strokovnega in kariernega razvoja v uspešnem mednarodnem podjetju, odlične delovne pogoje v stiku z najnaprednejšimi orodji, tehnologijami in raziskovalci na področju polprevodniških tehnologij, zaposlitev za nedoločen čas s poskusno dobo 6 mesecev.

Če ste prepoznali priložnost in vam opisano delovno mesto predstavlja osebni izziv, nam svojo prošnjo z dokazili in življenjepisom v angleškem jeziku pošljite na elektronski naslov: slovenia@renishaw.com

Hvala vam! Vaše prijave bomo obravnavali zaupno.


Za vsebino oglasa, nadaljnji proces izbire kandidata in obliko medsebojnega sodelovanja med kandidatom in delodajalcem odgovarja delodajalec. Več informacij je na voljo tu.