BioCamp 2022

Date of publication: 6. 5. 2022
News for all students
BioCamp je tradicionalni mednarodni dogodek, ki ga organizira Novartis v Sloveniji. Namenjen je najboljšim študentom naravoslovnih, poslovnih in tehničnih ved, ki jih zanima kariera v farmacevtski industriji. Udeleženci BioCampa dobijo neposreden vpogled v izzive in priložnosti skozi predavanja priznanih strokovnjakov, delavnice in reševanje realnega izziva v globalnem farmacevtskem podjetju.

Zbiranje prijav študentov za udeležbo na BioCampu 2022, ki bo potekal od 26. septembra do 30. septembra 2022, preko spleta, se je že pričelo. Rok za prijave je 31. maj 2022.

Kdo se lahko prijavi?

K prijavi za udeležbo na BioCampu 2022 so vabljeni dodiplomski (zadnji letnik), magistrski, doktorski in postdoktorski študenti naravoslovnih, poslovnih in tehničnih znanosti. Dogodek bo potekal v angleškem jeziku, zato se od prijavljenih kandidatov pričakuje tekoče znanje angleškega jezika.

Na podlagi akademskih dosežkov, strokovnih izkušenj in obštudijskih dejavnosti bo izbranih skupno 36 študentov iz celotnega sveta.

Kako se prijaviti?

Študentje se lahko prijavijo na BioCamp 2022. Prijavi naj priložijo tudi življenjepis in motivacijsko pismo v angleškem jeziku. Izbrani študenti bodo obveščeni po elektronski pošti v juniju 2022.

Dodatne informacije lahko najdete na: BioCamp 2022 ali nam pišete na: urska.levac@sandoz.com.