Statistični urad Republike Slovenije

Date of publication: 28. 11. 2022
Job board
Svetovalec-pripravnik (redna zaposlitev, rok za prijavo 6. december 2022)

V Sektorju za metodologijo in standarde, Oddelku za metodologijo na Statističnem uradu RS (SURS) iščemo novega sodelavca ali sodelavko. SURS je glavni izvajalec državne statistike. Njegovo poslanstvo je zagotoviti uporabnikom kakovostne statistične podatke. Je član Evropskega statističnega sistema in v tej vlogi dejavno sodeluje v delovnih skupinah in odborih Eurostata, statističnega urada Evropske unije, ter pri tehničnih in infrastrukturnih projektih, ki jih ta usklajuje.

Več o prostem delovnem mestu in pogojih za zaposlitev najdete v javnem razpisu SVETOVALEC - PRIPRAVNIK (šifra DM: 1350) v Sektorju za metodologijo in standarde, Oddelku za metodologijo, objavljenem na osrednjem spletnem mestu državne uprave GOV.SI: https://www.gov.si/zbirke/delovna-mesta/svetovalec-pripravnik-sifra-dm-1350-v-sektorju-za-metodologijo-in-standarde-v-oddelku-za-metodologijo-2/.

Rok za prijavo je 6. 12. 2022.

Informacije o izvedbi javnega natečaja daje Marija Žerjav Prosen, telefon: 01 2416 419, informacije o delovnem področju pa mag. Maja Sever, telefon: 01 2340 816.


Za vsebino oglasa, nadaljnji proces izbire kandidata in obliko medsebojnega sodelovanja med kandidatom in delodajalcem odgovarja delodajalec. Več informacij je na voljo tu.