HELLA Saturnus Slovenija

Date of publication: 11. 1. 2023
Job board
Razvojni simulacijski inženir (redna zaposlitev, rok za prijavo 28. februar 2023)

V podjetju HELLA Saturnus Slovenija iščemo osebo za izvajanje toplotnih simulacij in analiz. Povzetek nalog in pričakovanj:

 • analiziranje toplotnih obremenitev svetil in ogrevanih radomov
 • izvajanje simulacij + posredovanje rezultatov projektnim ekipam
 • simulacije večinoma izvajamo v komercialnih programih (predznanje ni potrebno, za trening poskrbimo sami)
 • zaželeno oz. prednost je poznavanje Pythona ali Wolfram Mathematice
 • najbolj pomembno pa je:
  1. radovednost in »odprta glava«
  2. komunikacija
  3. sposobnost analitičnega in sistematičnega razmišljanja

Če se najdeš v zgornjem opisu in te veseli dinamično delo v internacionalnem okolju, te vabimo, da se nam pridružiš. Piši na jernej.slanovec@hella.com ali pokliči 051 391 448 (Jernej).

Še nekaj besed o podjetju: HELLA je eden od največjih dobaviteljev za avtomobilsko industrijo na svetu, že od leta 1899 oblikuje to panogo z inovativnimi sistemi svetil in elektroniko za vozila. Motivira nas oblikovanje mobilnosti prihodnosti ter spodbujanje osrednjih trendov trga, kot so avtonomna vožnja, učinkovitost in elektrifikacija, povezljivost in digitalizacija, pa tudi individualizacija. V hčerinskem podjetju HELLA Saturnus Slovenija s sedežem v Ljubljani razvijamo in proizvajamo »vse kar sveti«, bodisi zunaj ali znotraj vozila, tesno pa sodelujemo z vsemi ostalimi HELLA lokacijami po svetu. Izdelke razvijamo za praktično vse avtomobilske znamke, delo pa je izrazito dinamično in mednarodno.


Za vsebino oglasa, nadaljnji proces izbire kandidata in obliko medsebojnega sodelovanja med kandidatom in delodajalcem odgovarja delodajalec. Več informacij je na voljo tu.