Skip to main content

Adacta

Date of publication: 23. 1. 2023
Job board
Analitik poslovnih procesov (študentsko delo, rok za prijavo 15. februar 2023)

V Adacti iščemo študenta (m/ž), ki bo skrbel za vpisovanje in posodabljanje procesne dokumentacije ter testiranje programske opreme.

Od kandidatov pričakujemo:

  • Dobro poznavanje Office programov.
  • Zanimanje za zavarovalništvo.
  • Natančnost, vestnost, pripravljenost na učenje in razvijanje novih veščin.
  • Logično razmišljanje.
  • Odlično znanje angleščine.

Poznavanje sistemov za upravljanje z izvorno kodo (GIT) in označevalnih jezikov (JSON, XML), veščine na področju poizvedovanja podatkov (jezik SQL, Power BI) in dela z API-ji (Postman, Swagger) so plus.

Kaj ponujamo?

Poleg tehnoloških priložnosti, prenosa znanja in izkušenj, v Adacti ponujamo številne ugodnosti, kot so uporaba najnovejše tehnologije, možnost dela od doma, program vodenega mentorstva, izobraževanja na podlagi vašega načrta za razvoj kariere, sproščanje v game-roomu, številne športne ugodnosti preko naše kartice zvestobe, moderne pisarne s čudovitim razgledom in brezplačnim parkiriščem.

Če si organizirana in natančna oseba, ki uživa v timskem delu, pošlji prijavo s CV na katja.kladnik@adacta-fintech.com. Prijave sprejemamo do 15. februarja 2023. Več informacij o nas najdeš na naši spletni strani.

Poiščite svojo karierno pot. Ne samo službe.


Za vsebino oglasa, nadaljnji proces izbire kandidata in obliko medsebojnega sodelovanja med kandidatom in delodajalcem odgovarja delodajalec. Več informacij je na voljo tu.