Gostili smo dogodek #BESTPRAC in EARMAimpact

Date of publication: 21. 9. 2023
General news
Med 18. in 20. septembrom 2023 smo na Fakulteti za matematiko in fiziko UL s soorganizatorjema ZRC SAZU (Slovensko akademijo znanosti in umetnosti) in GOZDIS (Gozdarskim inštitutom Slovenije) gostili dogodek Drive Impactful Collaboration: Bridging BESTPRAC & EARMAimpact
Gostili smo dogodek #BESTPRAC in EARMAimpact

Prijava, vodenje in spremljanje raziskovalnih projektov postaja vedno pomembnejša naloga, česar se dobro zavedajo udeleženci konference BESTPRAC, kjer si že leta izmenjujejo medsebojne izkušnje, delijo dobre prakse in ideje kako izboljšati svoje delo in podporo vodjem projektov.

BESTPRAC je včasih deloval kot COST akcija, po zaključku pa se je preselila pod okrilje EARMA (European Association of Research Managers and Administrators).

Hkrati je potekalo tudi srečanje EARMAImpact (tematsko srečanje skupine) ter prvo skupno srečanje obeh skupin, kjer so udeleženci iskali skupne točke in možnosti povezovanja, večji vpliv, razvoj, prepoznavnost in s tem boljšo podporo, ki jo RMA lahko nudijo vodjem projektov. Skupno se je obeh srečanj udeležilo 150 udeležencev iz celotne Evrope.

Gostili smo dogodek #BESTPRAC in EARMAimpact