AFLabs

Date of publication: 20. 12. 2023
Job board
Programer raziskovalec (študentsko delo ali redna zaposlitev, rok za prijavo 31. marec 2024)

Programer (študentsko delo ali redna zaposlitev, rok za prijavo 31. marec 2024)

AFLabs, d. o. o., razvojno-raziskovalno podjetje, širi programersko ekipo in išče nove nadobudne programerje (m/ž).

Smo podjetje, katerega jedro sestavlja zagnana in kreativna ekipa diplomantov FMF-ja. Ukvarjamo se z razvojem tehnologij in protokolov na blockchainu, hkrati pa razvijamo sistem za optimiziranje razvoza, ki dnevno optimizira več deset vozil na nivoju celotne srednjeevropske regije, prav tako pa naši sodelavci raziskovalno sodelujejo z več fakultetami in Institutom Jožef Stefan. Razvijamo tudi sisteme za industrijo 4.0, kjer optimiziramo obstoječe delovne procese.

Pričakujemo dobro poznavanje jezika Python, prednost pa predstavlja poznavanje strojnega učenja, ogrodja Django in spletnih tehnologij (HTML, CSS, TS).

Če te zanima:

  • dinamično in samostojno delo,
  • reševanje problemov in optimizacija procesov,
  • reševanje problemov, ki se večini ljudi zdijo nerešljivi
  • delo v motiviranem in hitro rastočem kolektivu, pošlji kratek življenjepis in po možnosti povezavo do githuba na jobs@aflabs.si.

Glede oblike dela smo fleksibilni, iščemo tako študentsko delo kot redno zaposlitev, pri nas pa lahko opraviš tudi plačano delovno prakso.


Za vsebino oglasa, nadaljnji proces izbire kandidata in obliko medsebojnega sodelovanja med kandidatom in delodajalcem odgovarja delodajalec. Več informacij je na voljo tu.