Seminar za analizo in algebro Alpe-Jadran (SAAAJ) 13. 4. v Zagrebu

Date of publication: 20. 3. 2024
Algebra and functional analysis seminar

Seminar za analizo in algebro Alpe-Jadran (SAAAJ) bo imel ponovno srečanje v soboto, 13.4.2024, na PMF v Zagrebu. Seminarju se bo prvič pridružila ekipa iz Gradca. Na sporedu bo po novem šest 30-minutnih predavanj, po dva predavatelja (en iz algebre in en iz analize) iz Gradca, Zagreba in Ljubljane. Predavanja se pričnejo ob 10h. Po koncu predavanj bo ob 14h organizirano skupno kosilo in druženje za udeležence seminarja.

Svoje zanimanje (neobvezujoče) za udeležbo vnesite v tabelo https://docs.google.com/spreadsheets/d/1kS3AIWg4hm68Fwle-GxsIbgC8q_qguFzYl5CMASGBik/edit#gid=0 najkasneje do četrtka 21.3.2024. (Okvirno) število udeležencev je potrebno do takrat posredovati organizatorjem iz Zagreba, da rezervirajo kosilo.

Prevoz je predviden z osebnimi avtomobili. Vozniki prosim svojo pripravljenost označite v tabeli, sopotniki pa se za prevoz individualno dogovorite z enim od voznikov ali svoj interes javite Anji Kudryavtsevi (ganna.kudryavtseva@fmf.uni-lj.si). Možen je tudi prevoz s Flixbusom.

Obvestilo o predavateljih in predavanjih bo sledilo kmalu.

Vabljeni k udeležbi!