Metronik

Date of publication: 21. 5. 2024
Job board
Projektno delo (študentsko delo, rok za prijavo 3. junij 2024)

Metronik je vodilni ponudnik inovativnih rešitev za avtomatizacijo in digitalizacijo v industriji, zgradbah in infrastrukturnih podjetjih v Sloveniji. Z vrhunsko tehnologijo in visoko kakovostnimi storitvami pa smo vedno bolj prisotni tudi v mednarodnem prostoru in smo na dobri poti, da postanemo vodilno podjetje za avtomatizacijo in digitalizacijo v Evropi.

Smo mlad, uspešen in visoko usposobljen kolektiv, ki ceni znanje, samoiniciativnost, odgovornost, dobre odnose in podpira osebni razvoj vsakega sodelavca.

Opis del in nalog:

delo na projektih digitalizacije farmacevtske proizvodnje, sodelovanje s tehnično ekipo pri razvoju, implementaciji, vzdrževanju prilagodljivih in razširljivih programskih rešitev za digitalno transformacijo farmacevtske proizvodnje, prepoznavanje zahtev strank z namenom optimizacije procesov serijske farmacevtske proizvodnje, analiza in reševanje problemov, izvedba razvojnih in integracijskih testov.

Kanditat/ka bo pridobil/a naslednja znanja:

  • programiranje PLC (zaželene izkušnje z Opto 22, Siemens ali GE),
  • znanje programiranja VBA,
  • programiranje SCADA okolij (GE iFIX).

Ponujamo vam:

  • Delo na zanimivih projektih, prijetno delovno okolje, možnost dodatnega izobraževanja in osebnega razvoja ter dinamično timsko delo.
  • Nudimo mentorstvo, "buddy-ja" ter možnost kasnejše zaposlitve. Po uvajalnem obdobju nudimo možnost višje urne postavke.

Če si se prepoznal/a v opisu, te vabimo, da svojo pisno ponudbo pošlješ na e-naslov kadri@metronik.si.


Za vsebino oglasa, nadaljnji proces izbire kandidata in obliko medsebojnega sodelovanja med kandidatom in delodajalcem odgovarja delodajalec. Več informacij je na voljo tu.