Skip to main content

Metronik

Date of publication: 17. 6. 2024
Job board
Projektno delo (m/ž) (študentsko delo ali redna zaposlitev, rok za prijavo 25. junij 2024)

Metronik sodi med vodilne ponudnike sistemov za avtomatizacijo in proizvodno informatiko v regiji. Naše prednosti so znanje, razvojna naravnanost, velika in izkušena projektna skupina, ugledne reference, finančna stabilnost in mednarodna prisotnost.

Postani del naše ekipe in se nam pridruži kot:

PROJEKTNI INŽENIR (m/ž) za področje avtomatizacije in digitalizacije proizvodnih procesov v farmaciji

Zakaj se odločiti za delo pri nas?

  • Smo mlada in zagnana ekipa, ki si želi biti najboljša na svojem področju.
  • Pomembni so nam medosebni odnosi in trudimo se ohranjati dobro delovno klimo. Radi si vzamemo čas tudi za neformalna druženja znotraj oddelkov ter poklepetamo ob različnih internih dogodkih, kot sta na primer Sladoledni dan in Kostanjev piknik.
  • Ko se zaposliš pri nas, se potrudimo, da si toplo sprejet/-a, zato ti v času uvajanja nudimo lastnega mentorja, ki ti predstavi strokovne vidike tvojega dela, in tudi buddy-ja, ki te na neformalen način seznani z novim delovnim okoljem.
  • Znanje nam veliko pomeni, zato si prizadevamo nuditi izobraževanja, ki ti omogočajo tako karierno kot tudi osebnostno rast.
  • V naših čajnih kuhinjah boš imel/-a vedno na voljo sveže sadje, oreščke in kavo, prav tako pa imamo organizirane različne športne aktivnosti, katerih se boš lahko udeležil/-a v svojem prostem času.

Kaj bi bile tvoje delovne naloge?

  • Pomagal/-a bi pri avtomatizaciji farmacevtske proizvodnje, tako da bi razvijal/-a in tehnično implementiral/-a krmilne sisteme PLC in nadzorne sisteme SCADA.
  • Priložnost dela na perspektivnih hitro rastočih področjih farmacije, kot je na primer biofarmacevtska proizvodnja.
  • Implementirane rešitve bi dokumentiral/-a in izdelal/-a testne postopke za preverjanje, če sistem ustrezno deluje.
  • Pomagal/-a bi pri vpeljavi novih nadzornih sistemov pri strankah ter uvajal/-a uporabnike, ki sisteme uporabljajo.

Vabimo te, da svojo prijavo pošlješ do 25.06.2024 na e-naslov: kadri@metronik.si Za dodatne informacije pokliči 01/514 08 00 ali obišči našo spletno stran www.metronik.si


Za vsebino oglasa, nadaljnji proces izbire kandidata in obliko medsebojnega sodelovanja med kandidatom in delodajalcem odgovarja delodajalec. Več informacij je na voljo tu.