Domov > Obvestila > Institut »Jožef Stefan«, Odsek za reaktorsko tehniko

Institut »Jožef Stefan«, Odsek za reaktorsko tehniko

Datum objave: 15. 1. 2009
Vir: Zaposlitveni oglas
vabi k sodelovanju študente višjih letnikov, absolvente in diplomante univerzitetnih študijev strojništva, elektrotehnike, fizike, matematike in sorodnih smeri

Institut »Jožef Stefan«, Odsek za reaktorsko tehniko (http://www2.ijs.si/~r4www) vabi k sodelovanju študente višjih letnikov, absolvente in diplomante univerzitetnih študijev strojništva, elektrotehnike, fizike, matematike in sorodnih smeri. Naši sodelavci so mednarodno uveljavljeni znanstveniki in raziskovalci na področjih modeliranja pojavov in procesov, ki so pomembni za varno delovanje jedrskih elektrarn in drugih kompleksnih tehnologij, kot so mehanika tekočin, lomna mehanika, verjetnostne varnostne analize, itd. Poleg raziskav organiziramo in izvajamo tudi podiplomsko izobraževanje ter tehniško svetovanje za naročnike doma in v tujini.

Od bodočih mlajših sodelavcev pričakujemo radovednost, samostojnost, samoiniciativnost in pripravljenost za dinamično skupinsko delo. Ponujamo možnosti za izobraževanje in usposabljanje doma in v tujini.

Podrobnejše informacije o našem delu najdete na spletni strani http://www2.ijs.si/~r4www oz. na tel. (01) 5885 330. Ponudbe z življenjepisom v slovenskem ali angleškem jeziku pošljite z elektronsko pošto na naslov Zlata.Vrhovec@ijs.si.