Domov > Obvestila > Demanda d.o.o.

Demanda d.o.o.

Datum objave: 14. 7. 2009
Vir: Zaposlitveni oglas
vabi k sodelovanju absolvente ali diplomante za delovno mesto programer in tehnični stokovnjak za spletno analitiko

Demanda d.o.o. vabi k sodelovanju absolvente ali diplomante za delovno mesto programer in tehnični stokovnjak za spletno analitiko.

Opis del:

Projektne aktivnosti: i) podrobno razume in obvlada implementacijo in konfiguracijo izbranih rešitev za spletno analitiko (npr. Google Analytics); ii) zbira in dokumentira poslovne in tehnične potrebe (potrebe poročanja), ki so vodilo pri izbiri metrik in hierarhije implementacije analitične rešitve; iii) pripravi osnovno in napredno JavaScript kodo in navodila za implementacijo pripravljene kode, iv)sodeluje s tehnično ekipo naročnika ali agencije pri implementacije kode za spletno analitiko; v) izvede testiranje in odpravi morebitne pomanjkljivosti implementirane kode in pravilnost zbiranja podatkov; in vi) sodeluje pri tehničnem izobraževanju naročnikov o analitičnih orodjih.

Redne aktivnosti: i) popravila, osnovna tehnična vzdrževalna dela -osveževanje spletnih vsebin (HTML, DHTML), izdelava preprostih  animacij; in ii) enostavno programiranje (Flash, Silverlight, JavaScript, ASP, PHP), administriranje, izvedbeno oblikovanje, nezahtevna programerska dela - implementacija novih layoutov, JavaScript in CSS, oblikovanje in izdelava spletnih pasic.

Zahtevana znanja: i) obvlada in ima praktične izkušnje z HTMLjem in JavaScriptom; ii) programiranje spletnih rešitev; iii) sposobnost komuniciranje s tehničnimi in poslovnimi kontakti naročnika; iv) znanje in razumevanje internetnega marketinga in spletnih tehnologij (JavaScript, HTML, XML, Flash, spletna varnost, sistemi za upravljanje vsebin); in v) izkušnje s spletnimi analitičnimi rešitvami (vsaj Google Analytics).

Osebnostne lastnosti: i) profesionalen pristop, usmerjenost k rezultatom ter kvaliteto dela; ii) sposobnost hitrega osvajanja novih veščin in znanj; iii) samoiniciativnost; in iv) orientiranost k reševanju problemov.

Kaj ponujamo: i) sodelovanje v profesionalnem kolektivu; ii) plačilo, ki je sestavljeno iz fiksnega prihodka iz rednih aktivnosti in stimulativnega variabilnega prihodka iz projektnih aktivnosti; iii) sodelovanje pri graditvi prvega specializiranega ponudnika za spletno analitiko v Sloveniji; in iv) izobraževanje in sodelovanje s tujimi partnerji.

Prijave s priloženim življenjepisom sprejemamo na naslov miran.agnic@demanda.si.