Domov > Obvestila > Hypo Alpe–Adria bank d.d.

Hypo Alpe–Adria bank d.d.

Datum objave: 25. 11. 2009
Vir: Zaposlitveni oglas
vabi k sodelovanju absolventa Fakultete za matematiko in fiziko za delo na področju Upravljanje s tveganji

Smo del uspešne mednarodne finančne skupine, ki je prisotna v 12 državah Evrope. V Sloveniji smo prodorna banka, ki hitro širi svoje poslovanje in poslovno mrežo. Zaradi širitve obsega poslovanja iščemo samoiniciativne in samostojne sodelavce, s katerimi bomo tudi v prihodnje skupaj uresničevali ambiciozne načrte.

K sodelovanju vabimo absolventa ali absolventko Fakultete za matematiko in fiziko za delo na projektu v področju Upravljanje s tveganji. V banki poteka obsežen projekt, ki ga vodi matična banke in je usmerjen v izpolnjevanje zahtev, opredeljenih v evropski bančni regulativi. Vaše naloge bodo obsegale podporo operativnemu vodenju projekta, pripravo projektnih poročil ter sodelovanje pri izvajanju statističnomatematičnih analiz.

Od vas pričakujemo: i) aktivno znanje angleščine in /ali nemščine; ii) dobro poznavanje uporabniškega orodja MS Office in statističnomatematičnih paketov; iii) ciljno usmerjenost, samostojnost, natačnost ter predvsem analitične sposobnosti; in iv) željo po dodatnih usposabljanjih in izobraževanjih.

In kaj vam nudimo mi? Delo v prijetnem delovnem okolju, kreativno delo, polno novih izzivov, možnost pridobivanja novih znanj in osebnostnega razvoja.

Do vključno 6. 12. 2009 nam pošljite ponudbo na naslov: kadrovska@hypo.si ali Hypo Alpe-Adria bank d.d., Dunajska 117, 1000 Ljubljana, pripisom: strokovno študentsko delo.