Domov > Obvestila > Analitica d.o.o.

Analitica d.o.o.

Datum objave: 30. 12. 2009
Vir: Zaposlitveni oglas
išče razvijalce/načrtovalce programske opreme

Analitica je vodilni ponudnik rešitev s področja kvantitativnih financ v regiji. Pridobili smo si zaupanje velikega števila vodilnih slovenskih finančnih institucij na najzahtevnejših in hkrati najhitreje razvijajočih se segmentih poslovanja sodobnih finančnih institucij, kot so investicijsko bančništvo, zakladništvo in upravljanje s tveganji.

Če želite nadgraditi svoje znanje, ki ste ga pridobili med študijem na FMF, s poglobljenim poznavanjem kvantitativnih metodologij iz poslovnega sveta in hitro prevzemati odgovorne naloge ter biti nagrajeni skladno z vašimi rezultati, nas bo veselilo, če se pridružite naši ekipi vrhunskih strokovnjakov. Ponujamo možnost redne zaposlitve, študentskega dela ali drugih oblik sodelovanja (najmanj 20 ur tedensko) za razvijalce/načrtovalce programske opreme.

Od vas pričakujemo: željo po učenju novih poslovnih vsebin in vsebin IT; doslednost, samostojnost in odgovornost pri delu; izkušnje z razvojem aplikacij v vsaj enem objektno orientiranem jeziku (zaželeno poznavanje MS VS.NET/C# - ni pogoj); zaželeno poznavanje osnov podatkovnih baz (ni pogoj).

Oglasite se nam na naslov info@analitica.si