Domov > Obvestila > THT d.o.o.

THT d.o.o.

Datum objave: 11. 9. 2010
Vir: Zaposlitveni oglas
išče programerja

THT d.o.o. je mlado slovensko podjetje z ciljem in vizijo postati eno od vodilnih podjetij na področju zabavnega igralništva. Naš prvi produkt je elektronska poker miza, ki je bila zaradi svoje visoke kakovosti na ciljnem tržišču toplo sprejeta. Po uspešni splavitvi naših prvih izdelkov smo nadaljevali pot razvoja novih še bolj inovativnih produktov, kot je naša miza “Fairplay Baccarat”, s katero smo uspeli prodreti na najzahtevnejše trge. Le-ti pa sami po sebi zahtevajo tudi vrhunsko tehnično zasedbo.

Se nam želite pridružiti? Smo nadebudna mlada ekipa, ki medse vabi programerja, ki se ne ustraši izzivov. Zaželeno je, da imate pod prsti nekaj izkušenj z razvojem v programskih jezikih Java, C++ in Python. Cenimo predvsem iznajdljivost, samostojnost in odgovornost. V zameno nudimo stimulativno plačilo, prilagodljiv delovnik in možnost redne zaposlitve.

Prošnjo in življenjepis pošljite na info@tht.si. Več o našem podjetju si lahko preberete na spletnih straneh www.tht.si ali www.fairplay.si.