Domov > Obvestila > SETCCE d.o.o.

SETCCE d.o.o.

Datum objave: 22. 2. 2011
Vir: Zaposlitveni oglas
išče mlade razvijalce programskih rešitev

SETCCE je vodilna in hitro rastoča slovenska družba za razvoj naprednih informacijskih rešitev in storitev iz področja brezpapirnega poslovanja, ki uspešno trži svoje produkte v Sloveniji in v EU. Zaradi novih izzivov iščemo dodatne sodelavce, ki bi se vključili v tim visoko motiviranih, kreativnih in strokovnih sodelavcev pri načrtovanju in razvoju lastnih sistemskih rešitev za elektronsko poslovanje. Podrobnejše informacije o našem delu najdete na spletnih straneh www.setcce.si ali pokličite 01 620 45 00 | 041 317 422.

Priložnost ponujamo nadarjenim študentom za razvoj programskih rešitev. Od bodočih mlajših sodelavcev pričakujemo osnovna znanja in veselje do razvoja programske opreme, samostojnost, iznajdljivost, znanje angleščine, predvsem pa visoko sposobnost reševanja zahtevnih problemov. Omogočamo stik z najnovejšimi tehnologijami, inovativno delo, mentorstvo in dober zaslužek.

Za najboljše je zagotovljena kasnejša redna zaposlitev. Svoj življenjepis s kratko prijavo pošljite na elekronski naslov zaposlitev@setcce.si.