Domov > Obvestila > Studio Moderna d.o.o.

Studio Moderna d.o.o.

Datum objave: 25. 11. 2011
Vir: Zaposlitveni oglas
išče strokovnjaka za media planiranje (m/ž)

Smo mlado, uspešno, hitro rastoče slovensko podjetje, prisotno v 21 državah srednje in vzhodne Evrope z več kot 4500 zaposlenimi. Uspelo nam je, ker smo motiviran mednarodni tim, z bogatimi izkušnjami in drznimi načrti za prihodnost. Imamo jasno vizijo. Sodelujemo v vzdušju pozitivne energije, zaupanja in odgovornosti za rezultate.

Ključne naloge: i) spremljanje prodaje in učinkovitosti medijev; ii) merjenje učinkovitosti media-planiranja in svetovanje media-analitikom po državah znotraj skupine; iii) skrb za optimalno naročanje in premeščanje blaga; iv) šolanje uporabnikov za uporabo orodja, ki omogočajo bolj transparenten pregled nad medijskimi stroški in pretoki blaga; v) analiziranje skupnih prodajnih učinkov vseh prodajnih kanalov znotraj ene države; vi) priprava predlogov za prihodnja pogajanja s televizijskimi hišami; ter vii) občasna potovanja v tujino.

Znanja in izkušnje: i) univerzitetna izobrazba matematične/ekonomske/družboslovne (FDV) smeri ali absolvent; ii) zaželene izkušnje na področju izvajanja analitičnih pristopov; iii) aktivno znanje angleškega jezika (govorno in pisno); ter iv) računalniško znanje (word, excel, power point…).

Pričakovane osebnostne lastnosti: i) dobre analitične sposobnosti; ii) veselje do dela s številkami; iii) komunikativnost, natančnost ter delavnost; iv) prodajna miselnost; ter v) pripravljenost za sodelovanje in delo v timu.

Nudimo vam: i) izoblikovan sistem stimulativnega nagrajevanja ter možnost napredovanja v okviru skupine Studio Moderna; ii) funkcionalna izobraževanja ter usposabljanja doma in v tujinil iii) delo v mednarodnem okolju z mladim in fleksibilnim timom; ter iv) možnost kasnejše redne zaposlitve (za študente) oziroma zaposlitve za nedoločen čas.

Pošljite svoj življenjepis (CV) v slovenskem in angleškem jeziku na elektronski naslov recruitment@studio-moderna.com s pripisom Strokovnjak za media planiranje. Delovno mesto se nahaja v Ljubljani. Obiščite našo spletno stran www.studio-moderna.com.