Domov > Obvestila > Hella Saturnus Slovenija d.o.o.

Hella Saturnus Slovenija d.o.o.

Datum objave: 9. 12. 2011
Vir: Zaposlitveni oglas
razpisuje prosto delovno mesto strokovnega sodelavca za inženirske razvojne simulacije

Smo sestavni del vodilnega mednarodnega podjetja, z dolgo tradicijo razvijanja in izdelovanja svetlobne opreme za avtomobilsko industrijo. Nenehno sledimo novim trendom in poslovni odličnosti ter trdno verjamemo: Ljudje so največja moč podjetja. Izberite si svetlo prihodnost!

Pridružite se ekipi ambicioznih, odločnih, znanja in uspehov željnih sodelavcev. Če se prepoznate na delovnem mestu strokovni sodelavec za inženirske razvojne simulacije, se nam oglasite.

Pogoji: i) univerzitetna izobrazba strojne smeri ali univerzitetni diplomirani inženir fizike, ii) aktivno verificirano znanje agleškega ali nemškega jezika C1oziroma CAE/BEC Higher, iii) obvladovanje dela s specialnimi programskimi orodji za numerične simulacije (CATIA.V5, ANSYS, ABAQUS); ter iv) 4 leta delovnih izkušenj na področju razvoja izdelkov in procesov.

Nudimo: i) zanimivo delo v urejenem delovnem okolju; ii) izobraževanje doma in v tujini; ter iii) stimulativno nagrajevanje.

Ponudbe z življenjepisom in podrobnim opisom delovnih izkušenj pošljite v roku 14 dni po objavi na naslov Hella Saturnus Slovenija d.o.o., Letališka c. 17, 1000 Ljubljana ali po elektronski pošti zlata.hvala@hella.com. Za podrobnejša pojasnila pokličite Kadrovsko pravni sektor Helle Saturnus Slovenija d.o.o. na telefonsko številko 01 5203 243. Kandidate in kandidatke bomo o izbiri obvestili v 8 dneh po opravljenem postopku.