Domov > Obvestila > Pedagoški inštitut

Pedagoški inštitut

Datum objave: 19. 3. 2012
Vir: Zaposlitveni oglas
išče koderje in koderke za raziskavo PISA

Raziskava PISA (Programme for International Student Assessment) je največja mednarodna raziskava na področju izobraževanja. Letos poteka v Nacionalnem centru raziskave PISA na Pedagoškem inštitutu zajem podatkov za raziskavo PISA 2012. Če ste v raziskavi pripravljeni sodelovati kot koder odgovorov dijakov v nalogah odprtega tipa s področja matematike, vas vabimo, da se nam javite do petka, 30. marca 2012 na elektronski naslov pisa@pei.si. Potrebujemo zanesljive koderje!

Kodiranje bo potekalo dnevno, po 8 ur, cel mesec april ter v prvi polovici meseca maja 2012 v prostorih Pedagoškega inštituta v Ljubljani. V kolikor se boste odločili sodelovati z nami, vas prosimo, da upoštevate vsakodnevno zasedenost v tem terminu! Zaželeno je, da se delo ureja preko študentske napotnice in ste absolvent/ka naravoslovnih smeri. Za sodelovanje v raziskavi vam bo Nacionalni center raziskave PISA na Pedagoškem inštitutu ob koncu sodelovanja izdal potrdilo o sodelovanju. Plačilo znaša 6,00 EUR/uro.

Več o raziskavi si lahko preberete na spletni strani Pedagoškega inštituta: www.pei.si (za več informacij o delu pa nam pišite na elektronski naslov pisa@pei.si). Uvodno srecanje bo potekalo prvi teden v aprilu v seji sobi Pedagoškega inštituta, Gerbičeva 62, Ljubljana. V kolikor ste zainteresirani, nam pišite in sporočili vam bomo točen termin.