Domov > Obvestila > CRMT, d. o. o.

CRMT, d. o. o.

Datum objave: 17. 1. 2017
Vir: Zaposlitveni oglas
Poslovni informatik za Tagetik ETL (študentsko delo z možnostjo kasnejše zaposlitve, rok za prijavo 27. januar 2017)
CRMT, d. o. o., je vodilna svetovalna hiša, specializirana za uvajanje sistemov za upravljanje poslovanja in planiranje (CPM), poslovne inteligence (BI), podatkovnih skladišč (DW), integracije podatkov (DI) in upravljanja matičnih podatkov (MDM) ter izobraževanja.

Za dolgoročno strokovno študentsko delo z možnostjo kasnejše zaposlitve iščemo dva študenta za pomoč pri uvajanju programske rešitve Tagetik za pripravo ETL postopkov in izdelavo validacij (SQL in VBA), testiranje rešitve in prilagajanje, komunikacijo z uporabniki (IT in poslovni uporabniki, projektni tim).

Delo poteka na razvoju rešitev za regulatorno poročanje angleških zavarovalnic. Obsega najmanj 30 ur tedensko. V nadaljevanju tudi priložnost za delo na projektih v tujini (Lloyds, London, Anglija).

Zaželeno je, da si študent/študentka 2. letnika ali absolvent magistrskega študija, ki te zanima analitično delo s finančnimi podatki.

Pogoj je dobro poznavanje MS Excela, dobro znanje angleščine, komunikacijske veščine, sposobnost hitrega učenja. Nujno je dobro poznavanje Excel VBA in/ali SQL programskega jezika.

Prijave s poudarkom na vašem znanju in morebitnih relevantnih izkušnjah sprejemamo na email zaposlitev@crmt.com do vključno 27. 1. 2017.