Domov > Obvestila > SIQ Ljubljana

SIQ Ljubljana

Datum objave: 8. 3. 2017
Vir: Zaposlitveni oglas
Delo v dejavnosti protieksplozijske zaščite (študentsko delo, razpis zaključen)
SIQ Ljubljana, Tržaška cesta 2, 1000 Ljubljana, smo mednarodno uveljavljena institucija z dolgoletno tradicijo. K sodelovanju vabimo študente izobraževalnega programa fizike na Fakulteti za matematiko in fiziko Univerze v Ljubljani s ponudbo opravljanja študentskega dela in možnostjo zaposlitve po končanem študiju.

Za delo v dejavnosti protieksplozijske zaščite iščemo marljivega, vestnega in odgovornega študenta. Delo v času študija zajema pomoč pri preskušanju Ex-opreme in ugotavljanju skladnosti načrtovanih in izvedenih ukrepov protieksplozijske zaščite. Po dokončanem študiju in usposabljanju bo delo zajemalo preverjanje ukrepov protieksplozijske zaščite v laboratoriju in na terenu ter izvedbo predavanj.

K prijavi vabimo absolvente univerzitetnega študija fizike ali visokošolskega strokovnega programa fizikalne merilne tehnike (stari programi) ali absolvente fizike prve ali druge bolonjske stopnje (novi programi), ki želijo pridobiti delovne izkušnje že v času študija, imajo veselje do dela in razpoložljiv čas za delo. Zaželeno je praktično znanje fizike, spretnost za delo v laboratoriju, poznavanje osnov elektronike in iznajdljivost. Začetna bruto urna postavka bo 5,00 EUR.

Interesenti pošljite ponudbo za študentsko delo z življenjepisom (CV) na elektronski naslov meta.zibert@siq.si. V življenjepisu navedite vaše osebne in kontaktne podatke, podatke o izobrazbi, smeri in ravni študija ter morebitnih dosedanjih delovnih izkušnjah. Izbor bo opravljen na podlagi predhodnih razgovorov s kandidati.

Dodatne informacije so na voljo v kadrovski službi SIQ Ljubljana, telefon 01 4778 166, kontaktna oseba gospa Meta Žibert.