Domov > Obvestila > Zavarovalnica Triglav, d. d.

Zavarovalnica Triglav, d. d.

Datum objave: 15. 3. 2017
Vir: Zaposlitveni oglas
Aktuar - pripravnik na področju osebnih zavarovanj (rok za prijavo 17. marec 2017)
Zavarovalnica Triglav, d. d., vabi magistre in absolvente 2. bolonjske stopnje Fakultete za matematiko in fiziko, ki iščejo zahtevne poklicne izzive in bi radi izkoristili svoje potenciale, da se prijavijo na prosto delovno mesto aktuarja - pripravnika na področju razvoja in aktuariata osebnih zavarovanj.

Potrudili se bomo, da vam omogočimo strokovno usposabljanje in izobraževanje v skladu z vašimi željami, zlasti za pridobitev potrebnih znanj za opravljanje nalog nosilca aktuarske funkcije. Prijetno, urejeno in ustvarjalno delovno okolje ter stimulativno nagrajevanje pa so v Zavarovalnici Triglav dejavniki, o katerih velja razmisliti, ko se boste odločali o svoji prvi zaposlitvi in karierni poti. 

Če vas delo aktuarja zanima, vas vabimo, da nam posredujete svojo vlogo in življenjepis na elektronski naslov kadri@triglav.si ali naslov ZAVAROVALNICA TRIGLAV, D. D., MIKLOŠIČEVA 19, LJUBLJANA (kontakt: Petra Novak, tel. 01 47 47 172), najkasneje do 17. 3. 2017. 

O delu aktuarjev lahko izveste več na: www.triglav.eu/sl/zaposlitve/podrocja_dela/aktuariat/www.actuaries.si/ ali www.actuaries.org.uk.