Domov > Obvestila > Zavarovalnica Triglav, d. d.

Zavarovalnica Triglav, d. d.

Datum objave: 15. 3. 2017
Vir: Zaposlitveni oglas
Strokovni sodelavec aktuariata - pripravnik na področju premoženjskih zavarovanj (rok za prijavo 22. marec 2017)
Zavarovalnica Triglav, d. d., vabi študente Fakultete za matematiko in fiziko z dokončano najmanj 1. bolonjsko stopnjo izobrazbe,, ki iščejo zahtevne poklicne izzive in bi radi izkoristili svoje potenciale, da se prijavijo na prosto delovno mesto strokovnega sodelavca aktuariata - pripravnika na področju razvoja in aktuariata premoženjskih zavarovanj.

Potrudili se bomo, da vam omogočimo strokovno usposabljanje in izobraževanje v skladu z vašimi željami, zlasti za pridobitev potrebnih znanj za opravljanje nalog nosilca aktuarske funkcije. Prijetno, urejeno in ustvarjalno delovno okolje ter stimulativno nagrajevanje pa so v Zavarovalnici Triglav dejavniki, o katerih velja razmisliti, ko se boste odločali o svoji prvi zaposlitvi in karierni poti. 

Če vas delo aktuarja zanima, vas vabimo, da nam posredujete svojo vlogo in življenjepis na elektronski naslov kadri@triglav.si ali naslov ZAVAROVALNICA TRIGLAV, D. D., MIKLOŠIČEVA 19, LJUBLJANA (kontakt: Petra Novak, tel. 01 47 47 172), najkasneje do 22. 3. 2017. 

O delu aktuarjev lahko izveste več na: www.triglav.eu/sl/zaposlitve/podrocja_dela/aktuariat/www.actuaries.si/ ali www.actuaries.org.uk.