Domov > Obvestila > Horizont, d. o. o.

Horizont, d. o. o.

Datum objave: 30. 3. 2017
Vir: Zaposlitveni oglas
Inštruktor matematike (študentsko delo ali redna zaposlitev)
Uspešen slovenski center za inštrukcije Horizont krepi svojo ekipo, zato k sodelovanju vabijo novega kompetentnega sodelavca - matematika ali matematičarko.

Če imaš rad matematiko in prenašanje znanja na mlajše, poleg tega pa bi rad preizkusil veščine, ki si jih pridobil tekom študija, potem te vabimo v mlad, ambiciozen kolektiv.

Na delovnem mestu inštruktor matematike poučuješ osnovnošolce, srednješolce in gimnazijce. Učna pomoč jim pomaga streti marsikateri matematični oreh. Inštrukcije matematike pa opravljaš tudi za študente, ki se morajo prebiti skozi snov matematike.

V Horizont inštrukcijah imamo večinoma popoldanski delovni čas, saj ima takrat največ ljudi čas za učenje.

Če si študent ali absolvent, te lahko zaposlimo preko študentskega servisa. Študentska praksa je odlična za nabiranje neprecenljivih izkušenj, še posebej, če si študent na pedagoškem programu, in je priložnost za kasnejšo redno zaposlitev. Če si že diplomiral, pa ponujamo redno zaposlitev za določen čas.

Ostali pogoji:

  • Nekaj izkušenj s poučevanjem,
  • poznavanje gimnazijskega in maturitetnega programa,
  • predhodno se opravlja testiranje iz matematike.

Javijo se lahko tudi kandidati, ki ustrezajo pogojem javnega povabila Zaposli.me 2016/2017 (zaposlitev za 12 mesecev). Prijave s priloženim CV-jem sprejemamo na info@instrukcijehorizont.si. Več informacij o prostem delovnem mestu najdete na naši spletni strani strani http://www.instrukcijehorizont.si/ pod zavihkom zaposlitev.