Domov > Obvestila > Filozofska fakulteta, Laboratorij za kognitivno nevroznanost

Filozofska fakulteta, Laboratorij za kognitivno nevroznanost

Datum objave: 19. 4. 2017
Vir: Zaposlitveni oglas
Raziskovalec ali raziskovalni tehnik (rok za prijavo 25. april 2017)
V Laboratoriju za kognitivno nevroznanost Oddelka za psihologijo na Filozofski fakulteti Univerze v Ljubljani iščemo kandidata/kandidatko za delovno mesto raziskovalca ali raziskovalnega tehnika s pričetkom dela v juniju 2017.

Delo pod vodstvom Grege Repovša bo osredotočeno na razvoj in vpeljevanje metod analize EEG in fMR signala s poudarkom na njunem povezovanju pri preučevanju funkcijske konektivnosti in integriranega delovanja možganov.

Iščemo kandidate z znanjem, sposobnostmi in po možnosti izkušnjami pri programiranju in analizi signalov. Dobrodošlo je predznanje s področij statistike, bioinformatike, računskega modeliranja, strojnega učenja in kognitivne (nevro)znanosti ter programskih jezikov in okolij Matlab, R, python, bash. Prednost bodo imeli kandidati z doktoratom ali magisterijem ter nazivom asistent ali asistent raziskovalec.

Kandidati naj pošljejo svoje življenjepise, motivacijska pisma in referenčna pisma na naslov grega.repovs@ff.uni-lj.si do vključno torka 25. 4. 2017. Dobrodošla so tudi neformalna poizvedovanja.