Domov > Obvestila > Zavarovalnica Triglav

Zavarovalnica Triglav

Datum objave: 13. 6. 2017
Vir: Zaposlitveni oglas
Analitik za tveganje - pripravnik (redna zaposlitev, rok za prijavo 21. junij 2017)

V Službi za upravljanje s tveganji Zavarovalnice Triglav, d. d., zaposlimo sodelavca na delovnem mestu analitik za tveganja - pripravnik (m/ž)

Med delovne naloge navedenega delovnega mesta sodijo:

  • zagotavljanje podatkov o izpostavljenosti tveganjem;
  • sodelovanje pri razvoju in implementaciji metodologij merjenja in upravljanja tveganj;
  • sodelovanje z drugimi organizacijskimi enotami v zavarovalnici in Skupini Triglav na področju upravljanja s tveganji;
  • sodelovanje pri pripravi kvantitativnih analiz, poročil in drugih gradiv o tveganjih na podlagi veljavnih kapitalskih modelov in metodologij merjenja tveganj;
  • pomoč pri dograjevanju aplikacije za izračunavanje in poročanje kapitalske ustreznosti in priprava ustreznih poročil za spremljanje le-te.

Od kandidatov pričakujemo visokošolsko izobrazbo druge bolonjske stopnje matematične, ekonomske, tehnične ali druge ustrezne smeri (7. raven). Zaželeno je poznavanje računalniških programov (Excel, Word). Pričakujemo znanje angleškega jezika ter veselje do analitičnega dela. Delovne izkušnje niso pogoj za zaposlitev.

Želimo najti sodelavca, ki bo poleg izpolnjevanja formalnih pogojev imel tudi pozitivne osebnostne lastnosti, kot so samoiniciativnost, prizadevnost in želja po timskem delu.

Nudimo urejeno delovno okolje, visoko stopnjo kreativnega dela z možnostjo dodatnega izobraževanja in usposabljanja ter stimulativno nagrajevanje.

Če izpolnjujete zgoraj navedene pogoje in pričakovanja in ste hkrati pripravljeni sprejeti izziv, ki ga nudi objavljeno prosto delovno mesto, vas vabimo, da pošljete prijavo, ki naj vsebuje življenjepis, dosedanje delovne izkušnje, vaše želje in pričakovanja ter dokazila o izobrazbi na naslov Zavarovalnica Triglav, d. d., Miklošičeva 19, 1000 Ljubljana, ali na e-naslov kadri@triglav.si do 21. 6. 2017.

Pod »zadeva« navedite delovno mesto, na katero se prijavljate.