Domov > Obvestila > Spletni portal Alumni UL

Spletni portal Alumni UL

Datum objave: 2. 7. 2018
Vir: Splošno obvestilo
Vsi diplomanti FMF se lahko brezplačno registrirajo na alumniul.online

Na Univerzi v Ljubljani in Fakulteti za matematiko in fiziko želimo okrepiti odnose in sodelovanje s svojimi diplomanti, zato vas z velikim veseljem vabimo, da si ogledate krovni spletni portal Univerze v Ljubljani Alumni UL. Spletni naslov je alumniul.online.

Na spletnem portalu Alumni UL, ki združuje vse klube alumnov Univerze v Ljubljani in njihove člane, lahko poiščete nekdanje sošolce, organizirate obletnico, predate svoje znanje naslednjim generacijam, poiščete nove poslovne priložnosti ali preverite katero od ugodnosti, ki jih lahko kot alumen oziroma alumna Univerze v Ljubljani koristite pri naših partnerskih organizacijah.

Registrirate se lahko bodisi z uporabniškim imenom in geslom bodisi s svojim Facebook ali LinkedIn računom.

Vabimo vas, da novico o platformi razširite tudi med drugimi diplomanti Univerze v Ljubljani (ne le naše fakultete).

V platformo se lahko vpišejo tudi študenti, vpisani v zadnji letnik ali dodatno leto, ter seveda vsi študenti 2. in 3. stopnje, ki so 1. ali 2. stopnjo opravili na Univerzi v Ljubljani.

Prosimo, obrnite se na Natana Ostermana (Klub alumnov Oddelka za fiziko, natan.osterman@fmf.uni-lj.si), na Matjaža Konvalinka (Klub alumnov Oddelka za matematiko, matjaz.konvalinka@fmf.uni-lj.si) ali na alumni@uni-lj.si, če imate kakršno koli vprašanje.