Domov > Obvestila > GEN-I

GEN-I

Datum objave: 11. 1. 2019
Vir: Zaposlitveni oglas
Trader/Trgovec z električno energijo (študentsko delo ali redna zaposlitev, rok za prijavo 30. januar 2019)

Pridružite se ekipi, ki premika meje trgovanja v evropskem prostoru!

Imate ambicije, da trgovanje postane vaš vsakodnevni delovni izziv in hkrati strast? Želite spoznati zakonitosti trgovanja in s tem specializirati vaša dosedanja znanja? Vašo kariero želite razvijati v mednarodnem in dinamičnem okolju kot član prodornega kolektiva, ki presega ambiciozno zastavljene trgovalne cilje? Verjamete, da je pot do uspeha prežeta z vztrajnim delom, a obenem polna osebnega in ekipnega zadovoljstva, kar vas motivira in spodbuja k uresničitvi vaše izjemnosti?

Skupina GEN-I se uvršča med najbolj inovativne in hitro rastoče akterje na evropskem trgu. Prisotnost na številnih mednarodnih trgih omogoča premišljene, a pravočasne odzive na spremembe na lokalnih trgih. Sodelovanje s številnimi aktivnimi partnerji na področju trgovanja nam zagotavlja raznolike možnosti poslovanja na veleprodajnih trgih. Dobavljamo tudi energijo vsem segmentom končnih kupcev, z novo storitvijo GEN-I Sonce pa gospodinjstvom in malim podjetnikom omogočamo tudi izgradnjo mikro sončne elektrarne na ključ. Pridružite se strokovni in samoiniciativni ekipi sodelavcev v stimulativnem okolju, kjer vam nudimo izobraževanje, strokovni in osebni razvoj. 

Vaši izzivi:

 • izvajanje trgovanja na evropskih trgih
 • izvajanje obstoječih trgovalnih strategij
 • priprava analiz in novih trgovalnih strategij
 • sklepanje kratkoročnih in dolgoročnih transakcij za optimizacijo in upravljanje portfeljev

Naša pričakovanja:

 • vsaj VI. raven izobrazbe tehnične ali naravoslovne smeri (študij elektrotehnike, matematike, fizike)
 • želja po trgovanju in občutek za poslovno razmišljanje
 • zaželeno poznavanje značilnosti borznega trgovanja ali upravljanja premoženja na finančnih trgih (ni pogoj)
 • razvite logično-analitične sposobnosti
 • komunikacijske in pogajalske veščine
 • visoka stopnja natančnosti in odgovornosti za zaključevanje delovnih obveznosti
 • aktivno znanje angleškega jezika

Delo se opravlja na organizacijski enoti družbe GEN-I, d. o. o., v Ljubljani.

Ponujamo vam možnost pridobitve trgovalnih certifikatov na mednarodnih borzah ter izobraževanja in usposabljanja s ciljem vašega kariernega razvoja.

Priložnost za sodelovanje nudimo iskalcem redne zaposlitve, kot tudi študentom zaključnih letnikov, ki iščejo izjemno delovno izkušnjo na področju trgovanja.

Vašo predstavitev z življenjepisom prosimo pošljite na elektronski naslov zaposlitev@gen-i.si, s pripisom »Trader (m/ž)«, do vključno 30. 1. 2019.

Za vsebino oglasa, nadaljnji proces izbire kandidata in obliko medsebojnega sodelovanja med kandidatom in delodajalcem odgovarja delodajalec. Več informacij je na voljo tu.