Domov > Obvestila > HSE

HSE

Datum objave: 10. 2. 2019
Vir: Zaposlitveni oglas
Tehnična podpora pri trgovanju (študentsko delo, rok za prijavo 1. marec 2019)

Od vas pričakujemo: sposobnost razvoja programskih rešitev na osnovi razumevanja poslovnih procesov, znanje objektnega programiranja (zaželeno je znanje programskih jezikov VB.NET, C# ali Java), znanje angleškega jezika, zaželeno je znanje SQL, zaželene osebnostne lastnosti so samostojnost, natančnost in samoiniciativnost.

Naloge, ki jih boste opravljali: sodelovanje pri zasnovi, razvoju, pripravi tehnične dokumentacije in implementaciji programskih rešitev za projekte avtomatskega trgovanja, vizualizacije tržne pozicije, strojnih testov za pravilnost vnosa in druge, pomoč pri pripravi ad hoc poročil (zajem podatkov, obdelava, analiza in izpis), komunikacija s sodelavci in redno obveščanje nadrejenega o svojem delu.

Delo je povezano z informacijskim sistemom OpenLink Endur (sistem za upravljanje trženja z električno energijo in obvladovanje tveganja) in obsega širitev funkcij sistema z lastnim razvojem (Java, VB.NET, C#) ter pripravo poročil po naročilu (SQL, finančne simulacije).

Kraj opravljanja dela bo na sedežu družbe HSE, d. o. o., Koprska ulica 92, 1000 Ljubljana. Študentsko delo poteka praviloma v okviru delovnega časa družbe.

Vse zainteresirane študente in študentke vabimo, da nam na zaposlitev@hse.si pošljejo prijavo skupaj s študentskim obrazcem, ki se nahaja na spletni strani www.hse.si pod rubriko Zaposlitev.

Več informacij o naši družbi najdete na naslovu www.hse.si.

Za vsebino oglasa, nadaljnji proces izbire kandidata in obliko medsebojnega sodelovanja med kandidatom in delodajalcem odgovarja delodajalec. Več informacij je na voljo tu.