Domov > Obvestila > PODALJŠAN ROK ZA PRIJAVO - Razpis prostih mest za študente za pridobitev praktičnih znanj na projektu “Uporaba umetne inteligence pri anonimizaciji človeških obrazov - AnonAI”

PODALJŠAN ROK ZA PRIJAVO - Razpis prostih mest za študente za pridobitev praktičnih znanj na projektu “Uporaba umetne inteligence pri anonimizaciji človeških obrazov - AnonAI”

Datum objave: 11. 2. 2019
Vir: Obvestilo dekanata študentom
Z dnem 11.02.2019 objavljamo razpis za sodelovanje študentov na projektu “Uporaba umetne inteligence pri anonimizaciji človeških obrazov - AnonAI” v sodelovanju Fakultete za matematiko in fiziko, Fakulteto za elektrotehniko in s podjetjema Distopik, Sistemi in storitve d.o.o. ter Ektimo, svetovanje in razvoj d.o.o. s podaljšanim rokom prijave

Projekt je bil odobren na Javnem razpisu za sofinanciranje Po kreativni poti do znanja 2017-2020 - 2. odpiranje.

Prijavijo se lahko študentje Fakultete za matematiko in fiziko, Fakultete za elektrotehniko in Fakultete za računalništvo in informatiko na Univerzi v Ljubljani, ki obiskujejo študijske smeri:

  • MATEMATIKA (1. stopnja UNI): 1
  • MATEMATIKA (2. stopnja MAG): 1
  • RAČUNALNIŠTVO IN INFORMATIKA (1. stopnja UNI): 2
  • RAČUNALNIŠTVO IN MATEMATIKA (2. stopnja MAG): 2
  • ELEKTROTEHNIKA (2. stopnja MAG): 2

Kandidati se prijavijo tako, da najkasneje do 15.2.2019 pošljejo popolno vlogo po elektronski pošti na naslov info@ektimo.si.

Na isti naslov lahko pošiljate tudi morebitna vprašanja. V primeru nepopolne vloge bodo kandidati pozvani k dopolnitvi po elektronski pošti, ki pa bo možna samo do roka za oddajo. Izbrani kandidati bodo povabljeni na razgovor, o rešitvi vloge pa bodo obveščeni predvidoma v roku 5 dni od razgovora.

Projekt sofinancira Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport in Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada