Domov > Obvestila > Sava Re

Sava Re

Datum objave: 22. 1. 2020
Vir: Zaposlitveni oglas
Delo v Službi za upravljanje tveganj (študentsko delo ali redna zaposlitev, rok za prijavo 10. februar 2020)

Zavarovalna skupina Sava je prodorna zavarovalna skupina, ki je prisotna na več kot 100 zavarovalnih in pozavarovalnih trgih sveta. Ključne odlike matične družbe Sava Re so 40-letna tradicija, mednarodno priznan ugled ter uspešnost in stabilnost poslovanja. Družba nudi pozavarovalne storitve več kot 200 partnerjem po vsem svetu. Na področju zavarovalništva ima Sava Re v lasti več zavarovalnih in nezavarovalnih družb ter je ena večjih zavarovalnih skupin na območju Jugovzhodne Evrope.

K sodelovanju vabimo študenta / diplomanta (m/ž) II. bolonjske stopnje za delo na delovnem mestu strokovni sodelavec za upravljanje tveganj.

Ponujamo delo v dinamičnem in ustvarjalnem delovnem okolju z mednarodno komponento, timsko delo in možnost strokovnega usposabljanja.

Vaše področje dela vključuje predvsem: 

  • Razvoj in vzdrževanje modelov za vrednotenje tveganj v skladu z regulatornimi zahtevami in lastno oceno;
  • Izračuni in projekcije zahtevanega solventnostnega kapitala, lastnih virov sredstev za namen regulatornega poročanja, lastne ocene in kot podlaga poslovnim odločitvam;
  • Izvedba analize občutljivosti, stresov in scenarijev;
  • Spremljanje in ustrezna implementacija zakonodaje Solventnost 2;
  • Aktivno sodelovanje v procesih upravljanja tveganj (identifikacija, merjenje, spremljanje, upravljanje in poročanje o tveganjih);
  • Priprava rednih poročil in analiz s področja upravljanja tveganj in Solventnosti 2.

Od kandidata pričakujemo aktivno znanje angleškega jezika, prednost imajo kandidati z znanjem in veseljem do programiranja v programu R.

Diplomantom nudimo možnost zaposlitve za nedoločen čas s polnim delovnim časom in poskusno dobo 6 mesecev.

Če želite znanje deliti z nami, ste samoiniciativni, sistematični ter imate analitične in komunikacijske sposobnosti, vas vabimo, da se nam predstavite z življenjepisom.

Sedež družbe Save Re, d. d., je v Ljubljani na Dunajski cesti 56.

Vaše vloge pričakujemo do 10. 2. 2020 po elektronski pošti na naslov zaposlitev@sava-re.si s pripisom STR SOD ZA UPRAVLJANJE TVEGANJ.

Za vsebino oglasa, nadaljnji proces izbire kandidata in obliko medsebojnega sodelovanja med kandidatom in delodajalcem odgovarja delodajalec. Več informacij je na voljo tu.