Domov > Obvestila > 5E

5E

Datum objave: 11. 3. 2020
Vir: Zaposlitveni oglas
Analitik (študentsko delo ali redna zaposlitev, rok za prijavo 25. marec 2020)

Si želiš uporabiti svoje znanje matematike in numeričnih metod na kompleksnih izzivih današnjega sveta?

Želiš sodelovati v timu, ki za naše globalne stranke analizira podatke, pripravlja modele obnašanja uporabnikov ter na podlagi ugotovitev vpeljuje izboljšave in povečuje poslovno uspešnost?

Želiš razumeti in modelirati sile, ki vplivajo na gibanje cen na finančnih trgih?

Če si želiš uporabiti in nadgraditi svoje sposobnosti strateškega razmišljanja, preigravanja najverjetnejših scenarijev in postavljanja in preverjanja hipotez ter oblikovanja lastnega mnenja s pomočjo kritičnega vrednotenja pridobljenih informacij, potem si prava oseba za nas.

Pridruži se nam v multidisciplinarnem timu, v katerem boš imel možnost hitre rasti in neomejenega napredovanja, tako na strokovnem in osebnostnem kot na finančnem področju.

Iščemo sodelavce in sodelavke, ki v čim večji meri že premorete znanja/veščine/lastnosti iz naslednjih področij ter si jih želite še dodatno razviti:

  • Matematika in statistika: strojno učenje, statistično modeliranje, raziskovanje, genetski algoritmi, optimizacije, odločitvena drevesa ...
  • Programiranje in podatkovne baze: znanje iz informatike in računalništva, skriptni jeziki (Python, Julia ...), statistična orodja (npr. R, Matlab ...), podatkovne baze (SQL)
  • Osebnost: zanimanje za podjetništvo, kreativno raziskovanje, iskanje rešitev, samostojnost, strateško razmišljanje, sodelovanje in delovanje v timu
  • Komunikacija: jasno in natančno izražanje, transformacija podatkov v informacije, vizualizacija podatkov.

Prijavo za delo pošlji na info@5element.si oz. pokliči 051-814-728 (Dejan).

Več informacij o nas na http://5element.si.

Za vsebino oglasa, nadaljnji proces izbire kandidata in obliko medsebojnega sodelovanja med kandidatom in delodajalcem odgovarja delodajalec. Več informacij je na voljo tu.