Domov > Obvestila > Psihosocialna svetovalnica za študente in Digitalna UL

Psihosocialna svetovalnica za študente in Digitalna UL

Datum objave: 17. 3. 2020
Vir: Obvestilo študentom fizike
Na Pedagoški fakulteti Univerze v Ljubljani.
Na Pedagoški fakulteti Univerze v Ljubljani deluje Psihosocialna svetovalnica za študentke in študente, ki svetuje študentom UL PeF, UL FDV, UL EF in UL ZF. Glede na nastalo situacijo so pripravljeni sprejeti študente iz celotne Univerze v Ljubljani.

Psihosocialna svetovalnica za študentke in študente deluje tudi v času fizične zaprtosti stavb. Študenti se naročijo po elektronski pošti, svetovanje pa bo po Skypu oz. na kakšen drug način, ki bo dogovorjen med svetovalcem in študentom.


V priponki je zapis Organizirati se ob nastalih spremembah, ki ga je pripravila ekipa, ki deluje v okviru Psihosocialne svetovalnice.

Na Pedagoški fakulteti Univerze v Ljubljani so organizirali Digitalno UL - pomoč študentom pri izobraževanju na daljavo. Pomoč bodo nudili študenti UL PeF, iz smeri poučevanje računalništva. Pomoč (npr. kako oddajati gradiva v spletno učilnico, kako reševati naloge ipd.) bo zagotovljena vsak delovni dan od 9.00 do 18.00. Študenti lahko svoja vprašanja pošljejo na elektronski naslov DigitalnaUL.Studenti@pef.uni-lj.si.