Ljubljanski univerzitetni inkubator

Podjetniška pot? Ni problema!

Študenti, diplomanti in raziskovalci Fakultete za matematiko in fiziko, vas zanima podjetniška pot, imate idejo, a ne veste na koga se obrniti? Pri tem vam lahko pomaga Ljubljanski univerzitetni inkubator!

LUI_Logo_lezeci.jpg

Perspektivnim projektom nudimo:

  • subvencionirane poslovne prostore,
  • podjetniško svetovanje,
  • mentorstvo,
  • podjetniško izobraževanje,
  • pomoč pri iskanju finančnih virov ter
  • pomoč pri iskanju članov tima.

Podporo nudimo študentom, raziskovalcem, mladim raziskovalcem, pedagoškim delavcem zaposlenim na fakultetah, skratka vsem, ki imate inovativno idejo in ne želite, da bi ostala le v vaši glavi. Idejam, ki imajo potencial, so inovativne in tržno prespektivne, ponujamo strokovno pomoč, stimulativno okolje in podporo.

Ljubljanski univerzitetni inkubator (LUI) je bil ustanovljen s strani Univerze v Ljubljani in je del podpornega okolja za podjetništvo, ki mladim nudi podporo pri uresničevanju poslovnih idej. Z izpolnjevanjem svojega poslanstva si prizadevamo spodbujati prenos znanja in tehnologije iz centrov znanja v gospodarstvo. S pomočjo številnih projektov in dogodkov poskušamo spodbuditi podjetniški duh med mladimi ter jim podjetniško kulturo čim bolj približati. V LUI najdete spodbudno okolje in pomoč pri razvoju od zamisli (podjetniške ideje) do nastanka podjetja. Podporo pa nudimo tako novim podjetniškim skupinam, kot tudi že ustanovljenim podjetjem.

Več o informacij LUI pa dobiš v tem videu - KLIK!

Da boš vedno na tekočem z aktivnostmi in dogodki s področja podjetništva, se lahko na naši strani prijaviš na newsletter!

Kaj zanima TEBE? Poglej si možnosti in izberi primerno zase! KLIK

Za vsa vprašanja smo na voljo na info@lui.uni-lj.si in na 01 620 34 80.

Lahko nas spremljaš tudi na facebooku: LUI -Ljubljanski univerzitetni inkubator.