Virtualni karierni posvet z Evropsko agencijo za jedrske raziskave - CERN

Datum objave: 22. 2. 2021
Obvestilo vsem študentom FMF
Društvo VTIS v sodelovanju s Stalnim predstavništvom Republike Slovenije v Ženevi organizira virtualni karierni posvet z Evropsko agencijo za jedrske raziskave - CERN. Dogodek bo potekal preko platforme Zoom v ponedeljek, 15. marca 2021, ob 17.00.

Imaš izobraževalno ozadje v inženirstvu, strojništvu, računalništvu, fiziki ali drugi sorodni tehnični sferi? Razmišljaš o naslednjem kariernem koraku in tvoja domišljija ne pozna meja? Potem se nam pridruži na VTISovem virtualnem kariernem posvetu z eno vodilnih mednarodnih organizacij na področju znanosti, Evropsko agencijo za jedrske raziskave CERN, ki išče talentirane kandidate, kot si ti!

Program: - uvodni nagovor članice upravnega odbora Društva VTIS Aleksandre Pekošak in predstavnika Ministrstva za izobraževanje, znanost in šport (TBC) - predstavitev kariernih možnosti (za študente, mlade diplomante, raziskovalce itd.) v CERN-u s predstavnico ekipe za privabljanje talentov Anno Cook - predstavitev delovne izkušnje Slovenca/Slovenke na CERN - Q&A s tvojimi vprašanji v živo ali preko klepetalnice

Prijave zbiramo do 13. marca 2021 na tej povezavi.

Predstavitev kariernih možnosti in Q&A bosta potekala v angleškem jeziku.