Institut Jožef Stefan, Odsek za elektronsko keramiko

Datum objave: 9. 4. 2021
Zaposlitveni oglas
Programer (študentsko delo, rok za prijavo 30. april 2021)

Iščete nove delovne izkušnje na področju razvojno-raziskovalnega dela? Ponujamo delo za študente 2. bolonjske stopnje ali višjih letnikov 1. bolonjske stopnje na področju programiranja in krmiljenja naprednih merilnih sistemov za funkcijsko karakterizacijo materialov za elektronske aplikacije.

Delo bo obsegalo načrtovanje in realizacijo programov za računalniško krmiljenje merilnih sistemov namenjenim karakterizaciji električnih in elektromehanskih lastnosti feroelektričnih in sorodnih večfunkcijskih materialov za elektronske aplikacije. Delo bo potekalo pod mentorstvom in ustrezno tehnično podporo.

Od kandidatov pričakujemo:

  • znanje programskega paketa Labview ali drugih programskih orodij,
  • dobro poznavanje programskega paketa MS Office,
  • motiviranost in komunikativnost pri delu ter
  • sistematični pristop pri programiranju in obdelavi merjenih podatkov.

Kandidatom nudimo dinamično in inovativno delo, visoko motivirano strokovno okolje s celovito mentorsko podporo, aktivno vpletenost v tekoče raziskovalne projekte odseka, nova znanja na področju programiranja in načrtovanja edinstvenih merilnih sistemov, ter pridobitev bogatih akademskih izkušenj in neprecenljivih referenc na področju razvojno-raziskovalnega dela. Delovni čas je fleksibilen. Kandidati imajo tudi možnost opravljanja diplomskega in magistrskega dela ali pa delovne prakse pod ustreznim mentorstvom.

Več informacij:
Prof. dr. Tadej Rojac
Odsek za elektronsko keramiko K-5
Telefon: 01 477 3834
E-pošta: tadej.rojac@ijs.si
Splet: http://www-k5.ijs.si


Za vsebino oglasa, nadaljnji proces izbire kandidata in obliko medsebojnega sodelovanja med kandidatom in delodajalcem odgovarja delodajalec. Več informacij je na voljo tu.