Britanska mednarodna šola v Ljubljani

Datum objave: 22. 4. 2021
Zaposlitveni oglas
Učitelj fizike v angleškem jeziku (redna zaposlitev, rok za prijavo 30. junij 2021)

Na Britanski mednarodni šoli v Ljubljani iščemo učitelja fizike v angleškem jeziku, ki bi se pridružil našemu mlademu kolektivu z avgustom 2021.

Britanska mednarodna šola v Ljubljani ponuja tradicionalno britansko izobraževanje z individualiziranim pristopom k učenju, kar vsakemu otroku omogoča dosego njegovega polnega potenciala. Načelo je gojiti strast do učenja znotraj mednarodnega okolja.

Imamo status odlične šole v vseh kategorijah, ki nam je bil podeljen s strani organizacije Penta, ki ocenjuje britanske mednarodne šole po celem svetu.

Več o naši šoli in učnem načrtu si lahko preberete na naši spletni strani www.britishschool.si in https://britishschool.si/curriculum-plans.

Iščemo sodelavca, ki je na voljo za polni delovni čas, lahko je absolvent ali je končal prvo stopnjo študija na FMF, je timsko naravnan, rad dela z otroki, je pozitiven in delovno naravnan. Nujno je znanje angleškega jezika, saj je to uradni jezik poučevanja.

Nudimo delo v pozitivnem mednarodnem okolju, z majhnimi razredi otrok, ki omogočajo individualen pristop in osebni razvoj ter dobro plačilo.

Začetna plača je 2.500 EUR bruto.

Pogodba se sklene za nedoločen čas s šestmesečnim poskusnim rokom.

Prošnjo v angleškem jeziku prosimo pošljite na email: hr@britishschool.si.

Veselimo se vaših prijav!


Za vsebino oglasa, nadaljnji proces izbire kandidata in obliko medsebojnega sodelovanja med kandidatom in delodajalcem odgovarja delodajalec. Več informacij je na voljo tu.