Medicinska fakulteta, Inštitut za biostatistiko in medicinsko informatiko

Datum objave: 3. 5. 2021
Zaposlitveni oglas
Mladi raziskovalec (redna zaposlitev)

Na Inštitutu za biostatistiko in medicinsko informatiko (Medicinska fakulteta, Univerza v Ljubljani) bomo jeseni 2021 zaposlili mladega raziskovalca (m/ž), ki bo izpolnjeval pogoje za vpis na doktorski študijski program Matematika in fizika (FMF), Računalništvo in informatika (FRI) ali Statistika.

Izbrani kandidat se bo vključil v delo programske skupine Metodologija za analizo podatkov v medicini, raziskovalno usposabljanje pa bo potekalo na področju znanosti o podatkih.

Od kandidata pričakujemo visoko stopnjo motiviranosti in delavnosti, ponujamo pa možnost izvajanja vrhunskih znanstvenih raziskav ter odlično izhodišče za razvoj znanstvene kariere.

Mladi raziskovalec bo imel zagotovljeno ustvarjalno in stimulativno raziskovalno okolje, dostop do visokozmogljivega računskega sestava ter omogočeno izpopolnjevanje v tujini.

Vabimo vas, da vsa vprašanja in (pred)prijavo posredujete na e-naslov andrej.kastrin@mf.uni-lj.si.


Za vsebino oglasa, nadaljnji proces izbire kandidata in obliko medsebojnega sodelovanja med kandidatom in delodajalcem odgovarja delodajalec. Več informacij je na voljo tu.