Institut Jožef Stefan, Odsek za avtomatiko, biokibernetiko in robotiko

Datum objave: 12. 5. 2021
Zaposlitveni oglas
Mladi raziskovalec (redna zaposlitev, rok za prijavo 15. junij 2021)

Razpisujemo prosti delovni mesti v okviru programa mladi raziskovalci na Odseku za avtomatiko, biokibernetiko in robotiko (ABR) na Institutu Jožef Stefan v Ljubljani z začetkom s študijskim letom 2021/22.

Iščemo doktorske študente in študentke s področij elektrotehnike, računalništva, mehatronike, matematike ali fizike, ki bi se pridružili naši raziskovalni skupini kot mladi raziskovalci. Področja raziskav zajemajo (a) robotsko globoko učenje in manipulacijo, (b) obtelesne robotske mehanizme (eksoskelete), (c) sodelovanje robotov s človekom, (d) kognitivno humanoidno robotiko. Več informacij o temah je na spletnih straneh odseka ABR na http://abr.ijs.si ter na spletnih straneh dveh laboratorijev v okviru ABR, na http://nbr.ijs.si/ in http://www-hcr.ijs.si/.

Delovna mesta bodo na Institutu Jožef Stefan v okviru programa ARRS Mladi raziskovalci s plačano šolnino za doktorski študij, ki se bo izvajal ali na Univerzi v Ljubljani ali na Mednarodni podiplomski šoli Jožefa Štefana.

Kandidat mora izpolnjevati pogoje, kot jih za program Mladi raziskovalci zahteva ARRS. Povprečje ocen na prvi in drugi stopnji študija mora imeti vsaj 8,0, kandidat pa ne sme biti starejši od 28 let.

Za več informacij in prijavo pošljite email s pripetim kratkim življenjepisom ter motivacijskim pismom na e1-tajnistvo@ijs.si do 15. 6. 2021. V emailu tudi jasno izrazite želeno področje raziskav.


Za vsebino oglasa, nadaljnji proces izbire kandidata in obliko medsebojnega sodelovanja med kandidatom in delodajalcem odgovarja delodajalec. Več informacij je na voljo tu.