Sprejem brucev na Oddelku za matematiko FMF

Datum objave: 28. 9. 2021
Obvestilo študentom matematike

Sprejem brucev na Oddelku za matematiko FMF bo potekal v petek, 1. 10. 2021, po naslednjem razporedu:

  • Matematika in Pedagoška matematika: ob 8.15 v predavalnici 2.05
  • Finančna matematika in Praktična matematika: ob 9.15 v predavalnici 2.01
  • Interdisciplinarni študij Računalništva in matematike: ob 12.15 v predavalnici 2.03

Ta dan boste lahko tisti, ki ste se vpisali v prvem vpisnem roku, prevzeli študentske izkaznice. Po podelitvi študentskih izkaznic vam bomo predstavili in vas naučili uporabljati računalniško infrastrukturo in spletne storitve Fakultete za matematiko in fiziko, da boste lahko ob morebitnem šolanju na daljavo sodelovali pri pouku tudi preko spleta. Drugih predavanj in vaj ta dan za vas ne bo.

Urnik za naslednje dni je objavljen na spletni strani fakultete. Morebitne odpovedi predavanj in vaj bodo objavljene bodisi na spletni učilnici predmetov bodisi na spletni strani fakultete ali na oglasni deski Oddelka za matematiko na Jadranski 21 (med pritličjem in 1. nadstropjem). Prosimo vas, da v prvih tednih oktobra zaradi morebitnih sprememb večkrat preverite urnik. Priporočamo tudi, da v naslednjih dneh večkrat preverite obvestila na naših spletnih straneh zaradi morebitnih sprememb.

Vstop v prostore fakultete bo možen le z veljavnim PCT pogojem, ki se bo preverjal na vseh vhodih v fakulteto. Zaradi morebitne gneče pri preverjanju pogoja PCT vam priporočamo, da pridete na fakulteto vsaj pol ure pred začetkom sprejema. Študenti, ki ne bodo izpolnjevali pogoja PCT, se bodo lahko samotestirali. Negativen rezultat samotestiranja bo veljaven le, če bo test opravljen na fakulteti ob prisotnosti za to pooblaščene osebe. Samotestiranje bo v petek, 1. 10. 2021, na FMF organizirano od 7.00 do 10.00. Študent, ki se želi samotestirati, mora s seboj prinesti svoj test, ki ga brezplačno dobi v lekarni.

Predstojnik Oddelka za matematiko (od 1. 10. 2021):
prof. dr. Matjaž Konvalinka

Predstojnikova namestnica za študijske zadeve (od 1. 10. 2021):
prof. dr. Marjetka Knez