KPMG poslovno svetovanje

Datum objave: 17. 10. 2021
Zaposlitveni oglas
Svetovalec in začetnik (m/ž) za področje finančnega svetovanja (študentsko delo ali redna zaposlitev, rok za prijavo 22.10.2021)

Si želiš delati v prijetnem, urejenem in stimulativnem okolju?

Te zanima strokovno izpolnjevanje in možnost napredovanja?

Ti je pomembna odlična ekipa sodelavcev?

In te veseli dinamično delo z ljudmi?

V svojo ekipo vabimo svetovalca in začetnika (m/ž) za področje finančnega svetovanja

Nudimo vam dinamično delo na projektih v mednarodnem okolju in aktivno sodelovanje s tujimi KPMG pisarnami. Naši finančni strokovnjaki svetujejo strankam pri vseh fazah procesa nakupa oz. prodaje podjetja, finančnem prestrukturiranju, pri iskanju novih priložnosti za investicije, pri opravljanju storitev vrednotenja ter izvajajo skrbne preglede.

Pričakujemo: - univerzitetno izobrazbo (zaključeno 1. stopnjo), - dobro poznavanje in uporabo orodij Microsoft Office, - dobro znanje slovenskega in angleškega jezika, - dobre organizacijske in analitične sposobnosti, - samoiniciativnost in odgovornost, - dobre sposobnosti komuniciranja in pripravljenost za delo s strankami - ter željo po pridobivanju novega znanja.

Vaše prijave z življenjepisom pričakujemo do petka, 22.10.2021 na recruitment@kpmg.si.


Za vsebino oglasa, nadaljnji proces izbire kandidata in obliko medsebojnega sodelovanja med kandidatom in delodajalcem odgovarja delodajalec. Več informacij je na voljo tu.