Izvajanje študijskega procesa in zagotavljanje pogoja PCT

Datum objave: 27. 10. 2021
Obvestilo vsem študentom FMF

Drage študentke, dragi študenti,

vodstvo Univerze v Ljubljani je v stikih z Ministrstvom za izobraževanje, znanost in šport dobilo zagotovilo, da za zdaj ne bo prehoda na študij na daljavo. Do tega pa bi lahko prišlo, če se bo epidemiološka situacija še poslabšala. Na NIJZ ocenjujejo, da so pomemben generator okužb med študenti druženja zunaj študijskega procesa brez upoštevanja zaščitnih ukrepov.

Zato vas glede na zaskrbljujoče število okužb z novim koronavirusom pozivamo, da se v celoti držite vseh ukrepov, ki veljajo tako na Fakulteti za matematiko in fiziko ter na Univerzi v Ljubljani kot v vseh drugih javnih prostorih v državi, in da se tudi v zasebnem druženju skrbno zaščitite. Želimo si, da bi lahko nadaljevali z izvajanjem pouka v živo in da bi ga vas lahko obiskovalo čim več, a to lahko zagotovimo le skupaj, pri čemer se mora angažirati vsak od nas posebej.

Kot smo omenili, bomo v prihodnjih dneh dodatno preverjali izpolnjevanje pogoja PCT, zato vas prosimo, da imate s seboj na fakulteti poleg ustreznega dokazila tudi osebni dokument.

Za dosedanje sodelovanje se vam toplo zahvaljujemo. Zavedamo se, da je sedanji čas za vse velik izziv, a verjamemo, da bomo skupaj zmogli.

Lep pozdrav,

prof. dr. Tomaž Košir, dekan Fakultete za matematiko in fiziko
prof. dr. Matjaž Konvalinka, predstojnik Oddelka za matematiko
prof. dr. Primož Ziherl, predstojnik Oddelka za fiziko